El Reglament 852/2004 (CE) relatiu a la higiene dels productes alimentaris, estableix que els operadors d’empreses alimentaries estan obligats a establir i aplicar un pla de formació en higiene d’aliments apropiat per a cada empleat. 

Segons l’actual normativa la formació en higiene dels aliments ha de ser:

  • Apropiada per a cada empleat.
  • D’acord a les seves necesitats concretes.
  • I d’acord al seu àmbit específic d’actuació.

Cursos de manipuladors d’aliments


NUMA Consultors ofereix un servei de formació de manipuladors d’aliments totalment adaptat a les necessitats de cada sector.

Els nostres cursos inclouen els següents mòduls:  

  • Principis de la Seguridad Alimentària
  • Perills Físics, Químics, Biològics i Al·lèrgens
  • Malalties de transmissió alimentària (EAT) i toxiinfeccions
  • Higiene personal
  • Higiene dels locals
  • Al·lèrgies i Intoleràncies alimentàrias
  • Introducció al sistema APPCC
  • Aplicació dels plans de Prerequisits
  • Perills i mesures preventives en el sector d’interès

Pots escollir els mòduls que més t’interessin.

Cursos especialitzats 


NUMA Consultors ofereix la següent oferta de cursos especialitzats de Seguretat Alimentària: 

  • Curs avançat: sistema APPCC
  • Gestió d’Al·lèrgens a la indústria alimentaria
  • Gestió d’Al·lèrgens a la restauració
  • Noves mesures de Seguretat Alimentària anti COVID-19
  • Food Frau
  • Food Defense
  • Cultura de Seguretat Alimentària

Si necessites formació en Seguretat Alimentària, nosaltres et podem ajudar.

Tria la modalitat que més t’agradi 


NUMA Consultors ofereix dues modalitats de formació per a que puguis escollir la que millor s’adapti a les teves necessitats.  

FORMACIÓ PRESENCIAL: Formació a la teva pròpia empresa. Horaris adaptats a les teves necessitats. 

FORMACIÓ EN LÍNIA: Des de qualsevol lloc. Aquesta és l’opció preferida de les empreses amb empleats que estan fent teletreball. 

Quan vulguis i on vulguis.