El Reglament 852/2004 (CE) relatiu a la higiene dels productes alimentaris, estableix que els operadors d’empreses alimentaries estan obligats a establir i aplicar un pla de formació en higiene d’aliments apropiat per a cada empleat.
Segons l’actual normativa la formació en higiene dels aliments ha de ser:
- Apropiada per a cada empleat.
- D’acord a les seves necesitats concretes.
- I d’acord al seu àmbit específic d’actuació.
Cursos de manipuladors d’aliments
NUMA Consultors ofereix un servei de formació de manipuladors d’aliments totalment adaptat a les necessitats de cada sector.
Els nostres cursos inclouen els següents mòduls:
- Principis de la Seguridad Alimentària
- Perills Físics, Químics, Biològics i Al·lèrgens
- Malalties de transmissió alimentària (EAT) i toxiinfeccions
- Higiene personal
- Higiene dels locals
- Al·lèrgies i Intoleràncies alimentàrias
- Introducció al sistema APPCC
- Aplicació dels plans de Prerequisits
- Perills i mesures preventives en el sector d’interès
Pots escollir els mòduls que més t’interessin.
Cursos especialitzats
NUMA Consultors ofereix la següent oferta de cursos especialitzats de Seguretat Alimentària:
- Curs avançat: sistema APPCC
- Gestió d’Al·lèrgens a la indústria alimentaria
- Gestió d’Al·lèrgens a la restauració
- Noves mesures de Seguretat Alimentària anti COVID-19
- Food Frau
- Food Defense
- Cultura de Seguretat Alimentària
Si necessites formació en Seguretat Alimentària, nosaltres et podem ajudar.
Tria la modalitat que més t’agradi
NUMA Consultors ofereix dues modalitats de formació per a que puguis escollir la que millor s’adapti a les teves necessitats.
FORMACIÓ PRESENCIAL: Formació a la teva pròpia empresa. Horaris adaptats a les teves necessitats.
FORMACIÓ EN LÍNIA: Des de qualsevol lloc. Aquesta és l’opció preferida de les empreses amb empleats que estan fent teletreball.
Quan vulguis i on vulguis.